AGUAHARA – VESIRENTOUTUS

Aguahara on rentouttava hoitomuoto, jota käytetään mm. rentoutumisen ja rauhoittumisen tukena. Aguahara avaa kehoa lempeästi ja turvallisesti. Hoitajan kädet ja vesi kannattelevat hoidettavaa koko hoidon ajan. Nenäklipsi takaa sen, ettei vettä mene nenään.

Vesirentoutus on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa hoidettava voi rentoutua täysin. Hoitaja tekee lempeitä liikkeitä niin, että hoidettava pysyy veden pinnan rajassa. On myös mahdollista, että hoitaja vie hoidettavan kokonaan tai osittain veden pinnan alle, mutta vain, jos se tuntuu oikealta.

Hoito voi rentouttaa hoidettavan kehoa ja mieltä, edesauttaa rauhoittumista arjen keskellä sekä auttaa vapautumaan stressistä ja jännityksistä. Hoito ja vesielementti voivat vaikuttaa sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Vedestä voi saada apua omiin haasteisiin ja vaikeuksiin, kuten pelkoihin ja epävarmuuksiin. Aguaharahoito voi myös auttaa vesipelkoon. Vesi voi toimia puhdistavana elementtinä ja tuoda tilaa hyväksyvälle läsnäololle, tunteille ja rentoudelle, ilolle sekä mielenkeveydelle ja virtaavuudelle.

Hoitaja luo turvallisen ilmapiirin, jossa hoidettavan on helppo rentoutua.

Tule kokeilemaan ja rentoutumaan!

Teen hoitoja Espoon ja Helsingin uimahalleissa, joista löytyy esimerkiksi sopiva lämmin terapia-allas (30-37 astetta), esimerkkinä Mäkelänrinne ja Leppävaara.

Ajanvaraus:

Vea Vainio, 0408402900
vea_vainio@hotmail.com

Hinta: 

69€ / hoito
Kesto: 40-60 min

Sis. 24% alv
Pääsylippu uimahalliin/kylpylään ei sisälly hintaan

DCIM100GOPRO
Kuva: Gabriel Sydänvirta