Neljän trio

Neljän trio VEA KUVANeljän trio on Päivi Vaahtian, Annika Treuthardtin ja Vea Vainion talvella 2019 muodostettu musiikkia ja tanssia yhdistävä kokoonpano.

Keinu kanssamme on Neljän trion ensimmäinen yhteinen esitys neljälle esiintyjälle ja kokijalle: saksofonille, pianolle, tanssille ja yleisölle. Se on ensisijaisesti luotu hoivakoteihin (muistisairaille) vanhuksille, mutta sopii kaikenikäisille aikuisille osaksi erilaisia juhlia ja tapahtumia.

Neljän trio soittaa kevyttä klassista musiikkia sekä ikivihreitä kevyen musiikin kappaleita. Konserttisarja tuo tunnettuja, tunnelmallisia ja arvostettuja sävelmiä mm. Tšaikovskyn, Straussin ja Šostakovitšin tuotannoista keskelle hoivakotien arkea. Muusikot taikovat musiikillaan kauniin ja loistavan äänimaiseman tehden arjesta juhlatilan. Tanssijan musiikkiin luotu koreografia ja osittain improvisoitu kaunis liike herättää ja osallistaa katsojat mukaan yhteiselle matkalle musiikin ja tanssin maailmaan.

Kesto: 45-60 min
Muusikot: Päivi Vaahtia (saksofoni) ja Annika Treuthardt (piano
Tanssija: Vea Vainio

Keväällä 2019 Neljän trio on mukana Espoon Kulttuuriketjussa ja vie musiikkia ja tanssia osaksi espoolaisten vanhusten hoivakotien arkea.

Espoo tunnus