NELJÄN TRIO

Neljän trio VEA KUVANeljän trio on Päivi Vaahtian, Annika Treuthardtin ja Vea Vainion kevät-talvella 2019 muodostettu musiikkia ja tanssia yhdistävä kokoonpano.

Keinu kanssamme on Neljän trion ensimmäinen yhteinen esitys neljälle esiintyjälle ja kokijalle: saksofonille, pianolle, tanssille ja yleisölle. Se on ensisijaisesti luotu hoivakoteihin (muistisairaille) vanhuksille, mutta sopii kaikenikäisille aikuisille osaksi erilaisia juhlia ja tapahtumia.

Neljän trio soittaa kevyttä klassista musiikkia sekä ikivihreitä kevyen musiikin kappaleita. Konserttisarja tuo tunnettuja, tunnelmallisia ja arvostettuja sävelmiä mm. Tšaikovskyn, Straussin ja Šostakovitšin tuotannoista keskelle hoivakotien arkea. Muusikot taikovat musiikillaan kauniin ja loistavan äänimaiseman tehden arjesta juhlatilan. Tanssijan musiikkiin luotu koreografia ja osittain improvisoitu kaunis liike herättää ja osallistaa katsojat mukaan yhteiselle matkalle musiikin ja tanssin maailmaan.

Kesto: 45-60 min
Muusikot: Päivi Vaahtia (saksofoni) ja Annika Treuthardt (piano, kosketinsoittimet)
Tanssija: Vea Vainio

Keväällä 2019 Neljän trio oli mukana Espoon Kulttuuriketjussa ja vei musiikkia ja tanssia osaksi espoolaisten vanhusten hoivakotien arkea. Neljän trio on jatkanut esityksen työstämistä ja esittämistä tämän jälkeen Uudenmaan alueen hoivakodeissa asuville vanhuksille ja heidän parissaan työskentelevälle henkilökunnalle.Espoo tunnus

Palautetta esityksestä

Kiireettömyys

Jäi rauhallinen olo musiikista

Olette ihania

Kaunista musiikkia ja ihana esitys

Hyvä, että oli aikaa jokaiselle vanhukselle 

Jokainen katsoja kohtasi tanssijan tässä hetkessä, sillä heillä ei ole muuta kuin tämä hetki

Oli ihana seurata jokaisen ilmeitä ja, miten jokainen oli mukana vuorovaikutteisissa kohtauksissa 

Tärkeää kohdata jokainen vanhus kiireettömästi – se kantaa pitkälle

Suuri kiitos – tervetuloa uudelleen

Asukkaille esityksenne teki suuren vaikutuksen. He olivat esityksenne lumoissa vielä pitkään sen jälkeen kokien saaneensa ihanan kokemuksen, joka oli säväyttänyt heitä syvällisesti. Keskustelua riitti sen jälkeen ja tanssien/keinuen vartalot liikkuivat.  He kokivat kokonaisuuden hyvänä ja onnistuneena.”, palvelutalon esimies