NAURUKARAVAANI

1

Kutsu Naurukaravaani ryhmäänne!

Naurujoogaa, tanssia, liikettä ja leikkiä sekä rentoutumisharjoituksia tuova Naurukaravaani kannustaa kohtaamisiin, yhteiseen iloon sekä pieniin läsnäolon hetkiin.

Naurukaravaani on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille, heidän perheilleen ja heidän kanssaan työskenteleville aikuisille. Ajatuksena on että tuokion ajaksi unohdetaan erilaiset arjen tuomat roolit ja iloitaan yhdessä.

Naurukaravaanin tuokioiden harjoitukset soveltuvat kaikille, olipa sitten äidinkieli tai liikkumisen ja kommunikoinnin tapa mikä tahansa (esimerkiksi pyörätuoli, kävelytuki, viittomat). Leikki ja ilo ovat kansainvälisiä ja kaikkia yhdistäviä kieliä.

Yhden Naurukaravaani-pysähdyksen kesto on 30 – 90 minuuttia. Harjoituksista voi saada ideoita, joita on myös jatkossa helppo ottaa mukaan arjen toimintaan kouluissa, kerhoissa, kotona tai varhaiskasvatuksessa.

Vuonna 2017 Naurukaravaani kiertää ympäri Suomea yhteistyössä Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö (Vamlasin) ja Jaatinen ry:n kanssa. Työpajoja toteutetaan yhteensä 30. Karavaanin kulkua tukee Suomen Kulttuurirahasto Taidetta hoitolaitoksiin -apurahalla.

Ohjaajat

Naurukaravaanin toteuttajina toimivat toimintaterapeutti-tanssija Vea Vainio sekä steinerpedagogi, naurujoogaohjaaja ja elämäntaidonvalmentaja Noora Västinen. Projekti on jatkumoa heidän keväällä 2016 toteuttamalleen Naura Tanssi Hengitä -projektille.

skr_vihrea_cmyk Naurukaravaani-projektin kiertuetta pääkaupunkiseudulla, Itä-Suomessa ja Kainuussa rahoitti Suomen Kulttuurirahasto Taidetta hoitolaitoksiin -apurahana

Naurukaravaani toteutettiin yhteistyössä Jaatinen ry – vammaisperheiden monitoimikeskuksen ja Vamlas – Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiön kanssa.

vamlas-logo-l

20f42e68aa1e558b483d629c79e1e9d8

MLL_logo_nettisivuillePerhekeskus_Onni_ja_Ilona_logo