PARITANSSI-IMPROVISAATIO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Työpajassa heittäydytään tanssi-improvisaation ja paritanssin maailmoihin. Tutustumme brasilialaisen paritanssi forrón perusaskeleisiin, kuvioihin ja otteisiin sekä kontakti- ja tanssi-improvisaatioon. Harjoitusten taustalla soi iloinen, menevä ja mukaansatempaava brasililainen forró-musiikki, joka nostaa hymyn huulille ja inspiroi kevyeeseen liikkeeseen.

Työpajassa et tarvitse omaa paria, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa paritanssi- tai improvisaatiokokemusta. Avoin mieli, tanssin ilo ja uuden kokeilemisen into riittävät. Voit myös rohkeasti kokeilla sekä viejän että vietävän rooleja, sillä paritanssi-improvisaatiossa roolit voivat vaihtua lennosta ja hetkessä paritanssikuviot improvisoiduksi tanssiksi, jossa tietyillä askeleilla ei ole enää niin väliä.

Työpaja sopii niin aloittelijoille kuin pidempään tanssineille. Työpajan aikana tutustutaan forrón perusaskeleeseen ja otteisiin sekä maistetaan ripaus tanssi- ja kontakti-improvisaatiota.

Työpaja on mahdollista ohjata 1, 2 tai useamman tunnin kokonaisuutena. Työpajaan voidaan yhdistää lisäksi forró paritanssin alkeet ja/tai kontakti-improvisaation alkeet.

Ota rohkeasti yhteyttä!